Psychosociale zorg

Wat is Psychosociale zorg?

Psycho sociale zorg kan je helpen met persoonlijke, familiale of psychologische moeilijkheden.

Hierbij kun je denken aan overmatige stress en overspannenheid, depressie, faalangst of andere klachten waardoor je geblokkeerd wordt in je dagelijkse functioneren.

Doormiddel van psycho sociale hulp kan ik je helpen met het normaliseren van heftige emoties, het verwerken van pijnlijke gebeurtenissen, het bieden van perspectief en ik kan je ondersteuning bieden op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een systeemgerichte kijk kan een waardevolle bijdrage leveren tijdens de psycho sociale hulp. Zo is het van belang om jou omgeving beter in kaart te brengen en te kijken of er wellicht iemand is die jou kan bijstaan bij psychische, emotionele en praktische zaken.

Samen gaan we in gesprek en kijken we naar de mogelijke oorzaken en oplossingen. Vaak kan een goed gesprek je andere inzichten geven in je leefwereld en merk je plots dat je situatie toch niet zo uitzichtloos is.

Ik help je graag inzien dat je wel degelijk over een aantal troeven beschikt en help je een betere afspiegeling van de werkelijkheid te zien.

Maak een afpraak

Slechte relatie

Waarom psychosociale zorg?

Psychosociale zorg kan jouw helpen om je leven weer op de rails te krijgen en kan je nieuwe inzichten geven. Wanneer je dit nodig hebt is lastig te bepalen. Ieder mens is anders en gaat verschillend met zijn of haar probleem om. Het zal echter altijd helpen om bewust met jouw probleem om te gaan en jouw verhaal uit te spreken.  

Twijfel je of psychosociale zorg jou kan helpen? En wil je graag weten wat ik voor jouw specifieke situatie kan betekenen? Neem dan met mij contact op. Samen gaan we in gesprek en kijken we of aan jouw problemen kunnen werken.

Wat vinden onze cliënten?

Heftige stemmingswisselingen

dankzij de hulp van John kan ik beter omgaan met mijn heftige stemmingswisselingen.

– Kim*

Bij John voelt iedereen zich direct op zijn gemak

Bij John voelt iedereen zich direct op zijn gemak. Met zijn sympathieke en open karakter luistert hij écht naar je. John durft de kritische vragen te stellen. Nooit op een vervelende manier, maar altijd vriendelijk en toch duidelijk. De moeilijkste zaken weet John bespreekbaar te maken met zijn gevoel voor humor.

Zijn enorm sterke karakter maakt dit mogelijk. Ik ken weinig mensen die zo sterk zijn als John. Dit maakt zijn rol als therapeut een zeer natuurlijke. John is een professional met ruime ervaring, iemand die weet waarover hij het heeft, maar bovenal een fijn mens om mee te praten.

– Rolf*

Weer grip op mijn leven

Al enkele weken kom ik nu bij John en merk ik dat ik weer langzaam grip krijg op mijn leven.
Dankzij de hulp van John heb ik het contact met mijn zoon weer opgepakt en appen en bellen we nu vaker dan we ooit hebben gedaan.
Ik ben hem dankbaar en blijf onze sessies graag voortzetten.

– Anton*

* Er zijn fictieve namen gebruikt. De reviews zijn wel naar waarheid.

Neem nu contact op.
U zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen.

Buro roelofs